Senarai Blog

Apture widget

Loading...

06/06/2010

adeihhhh....

bagai nak gila cuba link blog aku dalam carian yahoo.Pada mulanya aku sangka kalau carian google dapat cari laman web aku maknanya semuanya boleh...sangkaan aku meleset...sehari suntuk aku mengadap komputer untuk publishkan blog aku nie...so aku try dah hampir 24 jam tak gak boleh....
al-maklumjer aku nie baru jatuh cinta ngan blogging nie...dulu mmg aku pernah juga buat tapi tak macam sekarang nie..biasa lar tu....dapat sifu....sifu kata kalau nak duit atau hadiah kenalah blogging hari-hari....sifu suruh aku daftar blog kat nuffnang.......
so aku pun daftarlah....sifu aku pernah gak dapat gak hadiah dari nuffnang iaitu barangan jenama adidas dan..........berbalik cerita yang aku nak mai habaq nie...apa yang menghairankan aku bila dalam google search for websitedengan selamba taip ... puisiatausajak.blogspot.com ... maka jumpa jer apa laman blog aku....tapi kalau dalam carian yahoo....adeiiiihhhhh....memanglar yahoo tak dapat jumpa...camaner agaknya yer....tapi bila aku klik direktori..... maka akan terkeluarlah satu ayat ...............
Welcome, Guest [Sign In]Help
Directory Results We had temporary problems searching for web pages. Search again forhttp://puisiatausajak.blogspot.com or type a new query above.

For more helpful tips on searching, visit the Yahoo! Search Help Center.

Copyright © 2010 Yahoo! All rights reserved. Privacy / Legal - About Our Ads -Submit Your Site
adeeeeeiiiiiiiihhhh...................

1 comment:

Anonymous said...

The manners was the 1981 concorde agreement, which met pivotal lifetime, considering infringements were in transit to exist spent diversiform glider pertaining to awe-inspiring pieces. http://cutwioj.com