Senarai Blog

Apture widget

Loading...

09/07/2010

Sehari Di River View Hotel Kota Bahru,Kelantan

Semasa  aku dan Budin di  Hotel River View,Kota Bahru,selepas makan pagi...ermmm....breakfast le...kita dah  habis  makan  pun...tak  sempat  nak snap makanan tema makanan pagi tadi masakan orang  Kelantan..nasi  kerabu...


Saya sempat ambil gambar air oren jer...lain semua dah habis..pinggan pun dah  kena ambil...(hehehe...jangan marah  haaa..)







Yang pakai tudung putih tu  le yang snap gambar kami berdua...jangan salah faham dia ni le jadi GPS untuk kami..canggih tu siap boleh berbahasa  Malaysia siap loghat Kelantan lagi...hehe
nama  dia Wati kelahiran Kelantan masih  single daaa..kalau ada sesiapa yang  berminat cuba cari beliau di  Facebook.



Masa nie jejaka tengah kontrol  mancho..kononnya nak  mandi  kat  kolam belakang  tu..tapi masa  terlalu singkat...



No comments: