Senarai Blog

Apture widget

Loading...

05/06/2010

NGANTUK

Hari nie 05/06/10 hari sabtu...selepas aku pulang dari kerja tadi pada jam 3.00ptg aku terus je open my laptob...hehe...jenama Acer Aspire one...kemudian aku amek broadband postpaid celcom ,modem ZTE MF627 maka dapatlah aku talian internet....tetapi dalam pada tu....pada masa tu jam pukul hampir jam 4.00petang.Mataku kini mula terasa berat untuk dibuka...akhirnya aku lena akibat ngantuk....bunyi bising di luar rumah tidak ku hiraukan lagi...dalam pada itu aku kedengaran bunyi rintisan hujan//....al-maklum jer kalau hari panas......sure aku tak tidur.....///.aku terus tidur sehingga jam 8.45malam dan sekarang mataku segar bugar...memang ler selepas nie aku tak dapat lelapkan mata....